Sajtószoba

E menüpontban találhatóak a projekttel kapcsolatos sajtóközlemények, meghívók.


Sajtóközlemények

2017. december 14-én került sor a projekt nyitórendezvényére, amelyhez kapcsolódóan az Országos Vízügyi Főigazgatóság sajtóközleményt adott ki, amely ide kattintva tekinthető meg.

2018. szeptember 4-én került sor a projekt első sajtónyilvános bejárására, study tour-jára, amelyhez kapcsolódóan az Országos Vízügyi Főigazgatóság sajtóközleményt adott ki, amely ide kattintva tekinthető meg.

2019. február 27-én került sor a projekthez kapcsolódó első sajtónyilvános konferenciára, amelyhez kapcsolódóan az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság sajtóközleményt adott ki, amely ide kattintva tekinthető meg.

2019. április 23-án sajtónyilvános lakossági rendezvényen számoltak be a projekt állásáról és jelenleg érvényes ütemezéséről a kivitelező és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság illetékesei. Az eseményhez kapcsolódóan az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság sajtóközleményt adott ki, amely ide kattintva tekinthető meg.

2023. június 23-án sajtónyilvános megtartották a projekt ünnepélyes zárórendezvényét. Az eseményhez kapcsolódóan az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság sajtóközleményt adott ki, amely ide kattintva tekinthető meg.

Sajtómegjelenések

A projekttel kapcsolatban az alábbi sajtóhírek jelentek meg a közelmúltban: